SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftarların ne istediğini biliyoruz

Taraftarların ne istediğini biliyoruz

09 Eylül 2015 Çarşamba - 10:19




Trabzonspor’un Gineli futbolcusu Kevin Constant, “Taraftarlarımızın maç kazandığımızda ve kaybettiğimizdeki psikolojisini çok iyi biliyorum. Hedefimiz





Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon yaşadıklarıyla önemli tecrübeler edinen ve Teknik Direktör Şota Arveladze’nin gelişiyle yeni bir sayfa açan Kevin Constant, yeni sezondan çok umutlu. İyi bir hazırlık döneminin ardından lige güzel bir başlangıç yaptıklarının altını çizen Constant, “Maç kaybettiğimizde ve kazandığımızda taraftarlarımızın nasıl bir psikolojiye büründüğünü iyi biliyorum. Takımlarına öyle sadıklar ki, kaybettiğimiz zaman işe bile gitmediklerini gördüm. Bu nedenle onların yüzünü hep güldürmek için mücadele ediyoruz. Onlar mutluysa biz de mutluyuzdur. Taraftarlarımızın futbolla yatıp kalkması, futbola ilgi duyması, bizim için de çok güzel bir motivasyon kaynağı. Onlar merak etmesin, Trabzonspor çok iyi yerlere gelecek bir potansiyele sahip. Umut ediyorum zamanla hedeflerine bir bir ulaşacaktır” dedi. Bu arada bir süre önce Türkçe öğreneceğini belirten Constant’ın bunun için ekstra ders aldığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap