SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftara Borcumuz Var

Taraftara Borcumuz Var

08 Eylül 2012 Cumartesi - 19:05




Çaykur Rizespor'un iki tecrübeli oyuncusu Fahri Tatan ve Serhat Akyüz, geçen sezon süper lig şansini son maçta kaçirdiklarini ifade ederek bu sene ken





Çaykur Rizespor'un iki tecrübeli oyuncusu Fahri Tatan ve Serhat Akyüz, geçen sezon Süper Lig şansını son maçta kaçırdıklarını ifade ederek, bu sene kendilerini taraftara affettireceklerini söylediler. Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Fahri Tatan “Geçen sezondan bu yana saha içinde veya saha dışında Rizespor'a elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum. Oynamadığım maçlarda takım arkadaşlarıma destek oluyor, oynadığım maçlarda da elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bu sezona da iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. Daha iyisi için, daha iyi bir form tutmak için mücadele ediyorum. En iyisini başarırsam, Rizespor'a daha çok katkım olacaktır" dedi. Sezona takım olarak iyi başladıklarını kaydeden Fahri Tatan "İki maçta alınan dört puan bana göre iyi. İçerde üç puan aldık. Adana Demirspor gibi bir deplasmandan iyi bir futbol ile bir puan aldık. İlerleyen haftalarda, Adana deplasmanı diğer kulüpler için de zor bir deplasman olacaktır. Liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Önümüzde yine zor geçecek bir Tavşanlı Linyit maçı var. Bu maçtan da sahadan mutlaka galip ayrılmak istiyoruz. Özellikle seyircimiz bize her zaman destek veriyor. Bu maçta onlarla da sezonun ilk buluşmasını yaşayacağız. Taraftarımızın desteğiyle evimizdeki her maçı kazanacağımıza inanıyorum. Geçen sezon seyircimizi istemeden de olsa hayal kırıklığına uğrattık. Şu an takıma güvenin olmaması normal. Ama biz şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Bunu ilerleyen haftalarda bütün taraftarımız görerek bize destek olacaktır" diye konuştu. Çaykur Rizespor'un tecrübeli oyuncusu takım kaptanlarından Serhat Akyüz ise "Adana Demirspor deplasmanından farklı bir skor ile dönebilirdik. Takımın kalitesini herkes orda gördü. Küçük eksiklerimiz var. Bunları da giderdiğimizde bu ligin en iyi ekibiyiz. Güçlü bir kadromuz var. Bu kadro oturunca ve yeni gelen arkadaşlarımız ile bu ligi sarsacağımızı düşünüyorum. Yeter ki taraftarımız bize güvensin, desteklesin. Biz bu yıl onlara layık bir futbol oynayarak, geçen sene ki buruk anları sevince dönüştüreceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap