SON DAKİKA



Haber > Spor > Tam yetki istiyor!

Tam yetki istiyor!

28 Nisan 2016 Perşembe - 10:22




Yönetimin takımın başına getirmek istediği Ersun Yanal’ın “Kulübün içerisini iyi biliyorum. Birçok şeyin değişmesi gerekiyor. Bunun için tam yetki ist





Sezon sonunda Teknik Direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayırıp, yeni bir teknik adamı göreve getirmeye hazırlanan Trabzonspor’da yönetimin ilk hedefi Ersun Yanal. Yönetimin sürekli dirsek temasında olduğu Yanal’ın, yapılan görüşmelerde birçok konuda tam yetki istediği ileri sürüldü. Kulübün içerisini çok iyi bildiğini ve birçok şeyin değişmesi gerektiğini yönetime söyleyen deneyimli hocanın “A takım kadrosu ve diğer personeller gibi konularda tam yetki istiyorum” dediği belirtildi. Ersun Yanal’ın UEFA’dan transfer yasağı alınmaması halinde ise Kasımpaşa’dan Eren Derdiyok, Başakşehir’den Visca ve Osmanlıspor’dan Umar ile Ndiaye transferlerine sıcak baktığı kaydedildi. Tecrübeli teknik adamın olası anlaşma halinde, alanında uzman isimleri Trabzonspor'a getirmek için görüş aldığı da gelen haberler arasında. İki kez Bordo-Mavili takımı çalıştıran Yanal'ın, bu konuda geçmiş dönemde sıkıntı yaşadığı ve kendi ekibini kurma konusunda kararlı olduğu belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap