SON DAKİKA



Haber > Spor > Talisca'nın Beşiktaş özlemi

Talisca'nın Beşiktaş özlemi

16 Kasım 2016 Çarşamba - 14:10




Sezona formda başlayan ancak talihsiz bir sakatlık yaşayan Anderson Talisca, forma özlemi çekiyor. Hiç ummadığı bir zamanda sağ ayak tarak kemiği kırı





Ligin 9. haftasında oynanan Gençlerbirliği deplasmanında ayak tarak kemiği kırılan ve ameliyat olan Anderson Talisca, bir an önce iyileşmek istiyor. En az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan ancak oldukça azimli olan Talisca’nın kısa sürede ayağa kalkması büyük bir mutlulukla karşılandı. Beklenenden daha kısa bir sürede yürümeye başlayan Brezilyalı yıldız, şimdi de çalışmalara başlayacağı günü bekliyor. Bu süre zarfında takımından ayrıldığı için çok üzgün olduğu kaydedilen 22 yaşındaki futbolcunun, yakın çevresine de bu sıkıntısını paylaştığı vurgulandı. Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig’de birbirinden önemli maçları kaçıracak olan Talisca, taraftarlar için de ayrıca üzülüyor. Siyah-beyazlı tribünlerle kısa sürede güzel bir iletişim kuran genç oyuncu, kendisini sorumlu hissediyor. Özellikle Benfica ve Fenerbahçe maçlarını kaçıracak olmasına çok üzülen Brezilyalı orta sahanın, sezonun ikinci yarısında güçlü ve hazır olmak için çabaladığı dile getirildi.

Özel paylaşımlar

Anderson Talisca, Beşiktaş formasına olan özlenimini sosyal medya üzerinden gösteriyor. Son 1 haftada sürekli olarak siyah-beyazlı takımla ilgili video ve fotoğraf paylaşımları yapan Talisca, bir an önce dönmenin hesaplarını yapıyor. Özellikle Beşiktaş formasıyla attığı gollerin görüntülerini paylaşan yıldız futbolcu, yaşadığı üzüntüyü gözler önüne seriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap