SON DAKİKA



Haber > Spor > Talisca'dan transfer açıklaması!

Talisca'dan transfer açıklaması!

06 Şubat 2020 Perşembe - 12:46




Beşiktaş'ta oynadığı futbolla izleyenleri büyüleyen Anderson Talisca, siyah beyazlılarla ayrılığının ardından rotasını Çin'e çevirmişti.





Brezilyalı yıldız Asya ülkesinde de çıkışını sürdürürken, beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldı.Ülkede çığ gibi büyüyen ve tüm dünyaya yayılan Coronavirüs, Talisca'nın futbol hayatını sarstı.Yıldız futbolcu, coronavirüs nedeniyle iptal edilen spor faaliyetleri sonrasında, geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Anderson Talisca, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Talisca, mevcut takımının Çin'deki coronavirüs salgını nedeniyle futbolculara izin verdiğini, transfer görüşmesi yapmak için değil tatil olduğu için ülkesi Brezilya'ya gittiğini söyledi.

Talisca'nın Instagram paylaşımında yaptığı açıklama şu şekilde:Brezilya'ya sadece tatile gidiyorum. Kulüp süresiz tatil verdi ve coronavirüs nedeniyle ailem de merak ediyor.Palmeiras'a da saygı duyuyorum ama herhangi bir Brezilya kulübüyle transfer görüşmesi yapmadım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap