SON DAKİKA



Haber > Spor > Talisca'dan heyecanlandıran paylaşım! Süper Lig'e mi geliyor?

Talisca'dan heyecanlandıran paylaşım! Süper Lig'e mi geliyor?

27 Temmuz 2023 Perşembe - 13:19




Brezilyalı futbolcunun kulübü Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlandığı ve Türkiye'ye döneceği haberleri gündeme bomba gibi düştü.





Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'dan  Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Bu paylaşım sonrası Fenerbahçe taraftarı başta olmak üzere birçok futbolsever arama motoruna Talisca Süper Lig'e mi geliyor? Talisca hangi takımla anlaştı? Talisca Fenerbahçe ile anlaştı mı? sorularını yöneltiyor. Fenerbahçe ise Al-Nassr'ın kapısını kiralama teklifi ile çalacak.

HEYECANLANDIRAN HAMLE

Fenerbahçe'nin transfer kıskacında olan Talisca, sosyal medya hesabından Al-Nassr ibaresini kaldırdı ve 'Yeni proje' şeklinde bir paylaşım yaptı. Talisca'nın 'Yeni Proje' paylaşımının bir albüm olduğu öğrenildi. Şarkı çıkartmaya hazırlanan Talisca'nın önümüzdeki günlerde bu şarkıyı herkesle paylaşacağı aktarıldı.

TALİSCA FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Transferin flaş takımlarından Fenerbahçe ise listesinin başında yer alan Anderson Talisca için Al-Nassr kulübünün kapısını çalacak. Fenerbahçe'nin Talisca'yı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği belirtildi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap