SON DAKİKA



Haber > Spor > Talisca'dan Galatasaray taraftarını şaşırtan payla

Talisca'dan Galatasaray taraftarını şaşırtan payla

13 Ocak 2019 Pazar - 16:27




Beşiktaş'tan Çin takımı Guangzhou Evergrande'ye transfer olan Talisca'dan dikkat çeken bir Alan Carvalho paylaşımı geldi.





Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Brezilyalı golcü Alan CarvalhoGuangzhou Evergrande'nin kamp kadrosunda yer aldı. Alan'ın takım arkadaşı Taliscaikilinin uçakta çekildiği bir fotoğraf paylaştı.

Galatasaray'ın gündemindeki forvet Alan Carvalho, takımı Guangzhou Evergrande ile Dubai'ye sezon öncesi kampına gidiyor. Brezilyalı golcü Alan'ın takım arkadası eski Beşiktaşlı Talisca kamp öncesi fotoğraflarını instagram hesaplarından paylaştı.

Talisca'nın bu paylaşımının ardından Galatasaraylı taraftarlar "Alan transferi de yatacak mı?" sorularını sormaya başladı.

Sarı-Kırmızılı takımın 19 Ocak'ta Guangzhou ile sözleşmesi bitecek Alan Carvalho ile yıllığı 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia ediliyordu. Alan Carvalho'nun bu pazartesi Türkiye'ye geleceği iddiaları da vardı. 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap