SON DAKİKA



Haber > Spor > Talimat değişikliğine ne dedi?

Talimat değişikliğine ne dedi?

17 Şubat 2015 Salı - 08:27




Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF talimatnamesinin değişmesine sert tepki gösterdi.





Ligde Fenerbahçe maçı öncesi hakem Bülent Yıldırım’ı arayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu eyleminin artçıları hâlâ devam ediyor. Trabzonspor Başkanı, Bülent Yıldırım’ı aradığı için PFDK’ya sevkedilip hak mahrumiyeti ve para cezasına çarptırılmıştı. TFF’nin Futbol Disiplin Talimatı’nda daha önce ‘Herhangi bir kulübün yöneticisi müsabaka hakemini arayamaz’ maddesi yer almıyordu. Fakat Hacıosmanoğlu’ndan sonra TFF yetkilileri, yasalarındaki boşluğu doldurmak için dün sabah saatlerinde toplanıp, bu kaos ortamına son verdi.

‘Hakemleri ayarlıyorlardı’

Yaşanan bu gelişmelere Başkan Hacıosmanoğlu’nun sert tepki gösterdiği ileri sürülüyor. TFF’nin aldığı bu kararı eleştiren Başkan’ın yakın çevresine, “Daha önce soyunma odaları basıldı, hakem ayarlamaları yapıldı, hiçbir düzenleme gelmedi. Biz aradık sadece başarı diledik. Bu hareketimizi de açıkça kamuoyuna bildirdik fakat yine düzenlemede getirdiler” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap