SON DAKİKA



Haber > Spor > Takımı otelden yönetecek

Takımı otelden yönetecek

06 Kasım 2015 Cuma - 11:17




Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, aldığı ceza nedeniyle Stoke City maçını otelden takip edecek.





Maçı otelden takip edecek... Chelsea menajeri Jose Mourinho yarın deplasmanda oynayacakları Stoke City maçında, aldığı ceza nedeniyle saha kenarında olamayacak. Jose, saha kenarındaki yardımcılarıyla telefonla irtibat kuracak. Aslında Mourinho'ya federasyon tarafından verilen cezada stada girememe ve yardımcılarıyla iletişim kuramama maddesi bulunuyor.

Federasyonun telefon konuşmalarını dinlemesi imkansız olduğu için bu konuda yapacağı bir şey yok.

Belki de Mourinho geleceğini teşkil edecek bu maçı otel odasında SKY televizyonundan izleyerek yardımcılarıyla iletişim kurabilecek. Mourinho'nun en büyük şansı bu maçın saat 17.30'da başlayacak olması. İngiltere'de sadece 12.45 ve 17.30 da başlayan Premier Lig maçlarının canlı yayınına müsaade ediliyor.

Dinamo Kiev galibiyetinden sonra Mourinho'nun üzerindeki baskı biraz hafiflemiş gibi olsa da yarın alınacak bir yenilgi tekrar geleceği hakkında tartışma konusu olacak.

MOURİNHO'NUN İTİRAZI KABUL EDİLMEDİ


Kendisine verilen stada girememe cezası ve Southampton maçında hakem Robert Madley'ye yaptığı itiraz ve hakemleri korkaklıkla suçlaması nedeniyle kendisine verilen 50 bin Pound'luk ceza onaylandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap