SON DAKİKA



Haber > Spor > Swarowski'den kötü haber!

Swarowski'den kötü haber!

11 Ağustos 2015 Salı - 15:02




Trabzonspor Yönetimi'nin sponsorluk konusunda büyük beklentiler içerisinde olduğu Swarowski firmasından kötü haber geldi.





Trabzonspor'a Swarowski'den kötü haber... Swarowski'nin bayan hissedarı Diana Langes, Facebook hesabından verdiği mesajda, finansal desteklerinin sadece kendi kulüpleri "WSG Wattens"e yönelik olacağını vurguladı. Langes Almanca mesajında şu görüşlere yer verdi: "Sevgili arkadaşlar ve taraftarlar, Türkiye'den gelen misafirlerimiz geri döndükleri halde içimizdeki mutluluk devam ediyor. Beklenmedik ve gurur verici şekilde onursal üye Olduğum Takımım için, yeni konumum Gereği ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım. Kalbim Dünya'daki bütün Takım'lar, futbolcular ve hocalar için atıyor, çünkü futbol öyle bir oyundurki Halkları bir araya getirir. Tabiki bizim finansal desteğimiz sadece kendi kulübümüz WSG Wattens'e olacak, ama Türkiye'deki dostlarımızla sportif ve organizatörlük çalışmalarımızı sıkı şekilde geliştirip ilerletmek için can atıyoruz. Ve tabiki bütün takımımızla ilerde bir gün TRABZON'a gitmeyi çok arzuluyoruz. Bu sebeple; Görüşmek üzere.."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap