SON DAKİKA



Haber > Spor > Suyun sırrı ortaya çıktı!

Suyun sırrı ortaya çıktı!

19 Mayıs 2017 Cuma - 13:31




Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir ile penaltılara kalan Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in her penaltı öncesi içtiği suyun sırrı çözüldü...





Ziraat Tükiye Kupası yarı final karşılaşmasında geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir ile karşılaşan Fenerbahçe'nin bu karşılaşması uzatma dakikalarında da eşitliğin bozulmaması üzerine penaltı atışlarına kalmıştı.

Başakşehirli futbolcuların kullanacağı her penaltı atışı öncesinde su içen Sarı-lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel, bu hareketiyle sosyal medya üzerinde bir hayli ses getirdi. Kaptanın su sırrı ise çözüldü.

SUYUN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Penaltı atışları sonucunda 11-12'lik skor ile kupadan elenen Fenerbahçe'de Demirel, konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparken, "Penaltı atışları öncesi su içmek yıllardır yaptığım bir uğurum" ifadelerine yer verdi.

Ancak Fenerbahçe'nin kupadan elenmesi üzerine Twitter hesapları üzerinden kullanıcılar Volkan Demirel'in bu hareketini bir hayli ti'ye aldılar.


"PENALTI ÇALIŞIYORUM"

Penaltı atışları sırasında Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan'ın vuruşunun üst direğe isabet etmesi üzerine, Volkan Demirel ile Fenerbahçeliler final şansını yakalamıştı. Ancak kaptanın kötü penaltı vuruşu sonucunda bu şansı tepen Sarı-lacivertliler atışların bitiminde ise kupadan elenen takım oldu.

Kaçırdığı penaltı atışıyla ilgili olarak ise Volkan Demirel, "Antrenmanlarda zaman zaman penaltı çalışıyorum. Bu atışlarda başarılı da oluyorum. Kaçırdığıma çok şaşırdım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap