SON DAKİKA



Haber > Spor > Suudi Arabistan milli değerlerimize saygısızlık yaptı

Suudi Arabistan milli değerlerimize saygısızlık yaptı

02 Ocak 2024 Salı - 23:34




ORC Araştırma, Suudi Arabistan'da yapılması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından anket düzenledi. Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu Suudi Arabistan'ın milli değerlerimize saygısızlık yaptığı görüşünü belirtti.





ORC Araştırma, Suudi Arabistan'da yapılması planlanan Süper Kupa karşılaşmasının iptal edilmesinin ardından yaşanan olaylardan haberdar olan 2 bin 100 katılımcı ile anket düzenledi. Ankette Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan protokol krizi sebebiyle oynanamayan Süper Kupa finaline dair sorulan "Galatasaray ve Fenerbahçe Yönetimlerinin sahaya çıkmama kararını nasıl buldunuz?" sorusuna katılımcıların yüzde 54.8 "doğru buldum" yanıtını verirken yüzde 30.3 ise kararı yanlış bulduğunu belirtti. Ankete katılanların yüzde 14.9'u ise kararsız kaldı.

"SUUDİ ARABİSTAN MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAYGISIZLIK YAPTI"

Ankette yer alan "Suudi Arabistan Atatürk'e ve Milli Değerlerimize Saygısızlık Yaptı" düşüncesine katılıyor musunuz? sorusunda ise yüzde 54.8 evet, yüzde 26.9 hayır çıktı. Ankete katılanların yüzde 13.4 ise kararsız olduğunu belirtti.

FİNALİN SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANMASI DOĞRU BULUNMADI

Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasına yönelik değerlendirmede ise katılımcıların yüzde 55.8'i kararı olumsuz bulurken, olumlu bulanların oranı ise yüzde 17.4'te kaldı. Kararsızların oranı ise yüzde 26.8 olarak açıklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap