SON DAKİKA



Haber > Spor > Sürpriz başlangıç

Sürpriz başlangıç

21 Nisan 2015 Salı - 10:59








Play-off’ta şu ana kadar oynanan tüm maçları bir kenara koyun, gerçek anlamdaki Maçkaspor ile Zağnosspor arasındaki final karşılaşması için bugün Yavuz Selim’de olun. Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off Ligi’nde son düzlüğe girilirken hiç kuşkusuz belki de ligin kaderi bugün Yavuz Selim sahasında oynanacak Maçkaspor-Zağnos maçından çıkacak sonuçla çizilecek. Play-off ligi başlarken en zayıf halkalardan biri görünen Maçkaspor’un geldiği nokta takdire şayan.

Düşünün Turuncu-Siyahlılar kendisine şans tanınmadığı play-off’ta azmin kararlılığının en iyi örneğini göstererek ligin zirvesinde son iki haftaya girme başarısını gösterdi. Şimdi Maçkaspor’un Zağnosspor karşısında alacağı bir galibiyet BAL ligine adım atmasını sağlayacak fırsatı eline geçirmiş durumda. Ya Zağnos’a ne demeli?

Emre Aksoy başkanlığında büyük yatırımlar yaparak işe koyuldu, lige istediği gibi başlayamasa da tecrübesini ve kalitesini konuşturarak eline önemli bir koz geçirdi. Zağnos’un sahadan 3 puanla ayrılması demek başkan Emre Aksoy’un 7 yılda Süper Lig hedefi yolunda ilk adım atması demek.

Dolayısıyla bugün Yavuz Selim’de iki testiden biri kırılacak. Bu maçı kaçıranlar ise inanın pişman olacak. 90 dakikanın sonunda alacağı beraberliğin bile işine geldiği Maçkaspor ile Zağnosspor karşılaşmasında temennimiz hak edenin kazanması, Trabzon futboluna yakışır bir mücadelenin cereyan etmesi yönünde. Yavuz Selim sahasına bu sezon yaşanan olaylar nedeniyle gölge gibi çöken kara bulutun bu maçta kaybedenin kazananı tebrik ederek olumlu bir havaya dönüşmesini fair-play ruhunun en güzel örneğini izleyenlerin gözlerinin önüne sermesi en büyük dileğimizdir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap