SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig’de şampiyon belli, küme düşme hattı yanıyor!

Süper Lig’de şampiyon belli, küme düşme hattı yanıyor!

19 Temmuz 2020 Pazar - 23:22




Şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesinin üst seviyede olduğu Süper Lig'de 33. hafta nefesleri kesti. Başakşehir, Trabzonspor'un mağlup olmasıyla birlikte, ligin bitimine bir hafta kala tarihinin ilk şampiyonluğunu elde etti. Haftanın maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi maçta karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0 galip ayrılan Sergen Yalçın'ın ekibi Avrupa yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.





Şampiyonluk ile kümede kalma heyecanın üst seviyede yaşandığı Süper Lig’de 33. hafta heyecanı nefesleri kesti.

Süper Lig’de zirvede yer alan Medipol Başakşehir, sahasında, küme düşmeme mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor'u 1-0 mağlup etti ve tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Okan Buruk'un ekibi Süper Lig tarihinde şampiyonluk yaşayan 6. takım olma başarısını gösterdi.

Süper Lig’in 33. haftası Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine de sahne oldu. Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Avrupa yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Antalyaspor'a 1-0 kaybeden Ankaragücü, Süper Lig'de küme düşen ilk takım oldu. Trabzonspor'u deplasmanda 4-3 mağlup eden ve Yeni Malatyaspor engelini 3-0'la aşan Çaykur Rizespor son haftaya umutlu girdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap