SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Kupa finali 2021 yılında Katar'da oynanacak

Süper Kupa finali 2021 yılında Katar'da oynanacak

09 Haziran 2020 Salı - 10:09




Corona virüs salgını nedeniyle Türkiye Süper Kupası 2021 'in ocak ayında Katar'da oynanacak. Türkiye Kupası ile lig şampiyonunun karşılaşacağı final maçında iki takımda 1 milyon dolardan fazla gelir elde edecek.





Hürriyet'in haberine göre Türkiye ile Katar arasındaki dostluk futbola da yansıdı. 2019-20 Sezonu Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası galibini karşı karşıya getirecek TFF Süper Kupa finali, önümüzdeki yıl Katar'daki karşılaşma ile sahibini bulacak.

Maç, Kovid-19 pandemisi sürecinin devam etmesi ve Katar'daki iklim koşulları nedeniyle önümüzdeki sezonun devre arasında, yani Ocak 2021'de oynanacak. Finalde takımlar toplam 1 milyon dolardan fazla para ödülünün sahibi olacak.

Yurt dışında sadece Almanya'da oynandı

2006'dan bu yana düzenlenen TFF Süper Kupa'da ilk 3 yılın final maçlar Almanya'da oynanmıştı. Final organizasyonları Frankfurt, Köln ve Duisburg şehirlerinde düzenlenmişti.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap