SON DAKİKA



Haber > Spor > Sumudica: Ligde kalmak benim rüyam

Sumudica: Ligde kalmak benim rüyam

04 Ocak 2022 Salı - 16:17




Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, transfer yapmaya başladıklarını belirterek, "Taraftarımıza söz verdiğimiz gibi Malatyaspor çok değişecek. 6-7 tane transferimiz geliyor. 4 oyuncuyla anlamış durumdayız. 3 oyuncuyla da anlaşmaya çok yakınız. Bu oyuncularla çok daha fazla puanlar yapacağız. Ligde kalmak benim rüyam ve biz bunu başaracağız" dedi.





Süper Lig temsilcisi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ligin 20'nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde Nurettin Soykan Tesisleri'nde devam etti. 

Ligin ilk yarısında 15 puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Sumudica, "Buraya gelip takımı gördükten sonra 9 puan daha alacağıma inanmadım. Bu çok zordu. Geldiğim günde 6-7 oyuncuya ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Şimdi transfer yapmaya başladık. Taraftarımıza söz verdiğimiz gibi Malatyaspor çok değişecek. 6-7 tane transferimiz geliyor. 4 oyuncuyla anlamış durumdayız. 3 oyuncuyla da anlaşmaya çok yakınız. Bu oyuncularla çok daha fazla puanlar yapacağız. Ligde kalmak benim rüyam ve biz bunu başaracağız" diye konuştu.

"HERKESİN TRANSFER YAPMAYA İHTİYACI VAR"

Federasyona ya da transferlerle ilgili kararı kim alıyorsa onlara soru yönelten Sumudica, "Ligin ilk yarısı bitmesine rağmen nasıl oluyor da transfere izin vermiyor? Ligin ikinci yarısının ilk maçından sonra 12 Ocak’ta transferin başlamasına izin veriyor. Bunun neden olduğunu soruyorum? Herkesin transfer yapmaya ihtiyacı var. Bu herkes için çok iyi. Çünkü yeni oyuncular getirip takımlarını daha da güçlendiriyorlar. Ben Türkiye’de bir hoca olarak sadece küçük bir sesim. Ama inanıyorum ki; ligin diğer hocaları da benimle aynı fikri paylaşıyorlar. Tabii biz kurallara saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap