SON DAKİKA



Haber > Spor > Subotic bombası!

Subotic bombası!

01 Eylül 2017 Cuma - 17:19




Serdar Taşçı transferinde umduğunu bulamayan Trabzonspor’un, Borussia Dortmund’un gözden çıkardığı 1.92’lik dev stoper için harekete geçtiği ortaya çı





DENEYİMLİ İSİM

Trabzonspor’un stoper mevkii için sürpriz bir isme yöneldiği belirlendi. Spartak Moskova ile gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı transferinde pürüzleri bir türlü gideremeyen Karadeniz ekibi bu nedenle rotasını alternatif isimlere çevirdi. BordoMavililer’in Alman devi Borussia Dortmund’un gözden çıkardığı 1.92’lik Sırp savunmacı Neven Subotic için çalışma başlattı. 2018’de kulübüyle sözleşmesi bitecek olan Subotic için Bordo-Mavililer’in önce sağlık araştırması yaptığı belirlendi.

SAKATLIK ARAŞTIRMASI

12 sezondur Dortmund forması giyen Subotic, bir dönem Alman devinin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Fakat geçen sezon ağır bir sakatlık geçiren Sırp oyuncu, 188 gün sahalardan uzak kalmış ve iyileştikten sonra sezonun ikinci yarısını Köln’de kiralık olarak geçirmişti. Trabzonspor 28 yaşındaki oyuncu için yapılan sağlık araştırmasından gelecek rapora göre hareket edecek. Sırp savunma oyuncusu, Alman ekibinde birçok kupa sevinci yaşamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap