SON DAKİKA



Haber > Spor > Şu anda her şey iyi

Şu anda her şey iyi

15 Temmuz 2015 Çarşamba - 19:19




Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak, Avrupa maçı öncesi konuştu.





Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak açıklamalarda bulundu. Kıvrak, “Hocam heyecanlı, takım olarak biz de heyecanlıyız. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Nasıl başlarsak öyle gideceğini biliyoruz. Sonuçta Bir Trabzonspor’uz. Karşımızdaki rakibin ismi ve gücü önemli değil. Biz kendimiz gibi oynarsak kazanamayacağımız maç yok diye düşünüyorum. İyi bir ekibiz. İyi bir oyuncu topluluğu var. Geçen sene birlikte oynayan bir topluluk. Her futbolcunun hedefidir Avrupa’da maç oynamak. Sonuçta orası vitrin. O vitrinde yerimizi almak istiyoruz. Uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Çok şükür sakatlığım geçti. Ben de çok heyecanlıyım. Ait olduğum yer orası, sahanın içi. Dışarıya pek alışkın değilim. Her sakatlıktan bir ders çıkarmak önemli. Bu süre içinde bende gerekli dersleri çıkardım. Arkamda çok yetenekli genç arkadaşlarım var. Burası Trabzonspor. 9 yıldır bu kulüpteyim, hiçbir zaman, ‘tekim, ben oynarım garantisiyle bakmadık. Hedeflerim var. Bunlar için çok çalışmam gerekiyor. Bunu bilerek sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yarınki maç çok büyük heyecan. O taraftarın önüne, o sahaya tekrar çıkacağım. Benden mutlusu olmayacak herhalde”  dedi. 

Onur,  takımdaki tüm arkadaşlarının karakterli oyuncular olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Hepsi çok karakterli oyuncular. Bu sene Trabzonspor hiçbir zaman pes etmeyecek, terimizin son damlasını sahaya akıtacağız. Bunun sözünü verebiliriz. Şu anda her şey iyi. Rakiplerimiz güçlenebilir ama biz de güçlüyüz. Takım içinde iyi bir uyum var. Hocamız abi-kardeş ilişkisi yürütüyor arkadaşlarımızla. Bu da futbolcular üzerinde çok iyi etki yaratıyor. İnşallah hepimiz için çok hayırlı bir sezon geçer.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap