SON DAKİKA



Haber > Spor > Stopere yeni aday Solomon Kvirkvelia

Stopere yeni aday Solomon Kvirkvelia

21 Temmuz 2015 Salı - 13:20




Transfer konusunda oldukça geç kalan Trabzonspor, her yönüyle hazır bir oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.





Almanya kampı içerisinde transferlerini bitirmeyi arzulayan Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Şota Arveladze, gözünü vatandaşlarına dikti. Geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında, “Arçil ve Şota’yı arıyoruz” diyen Gürcü teknik adam, vatandaşlarına bordo-mavili formayı giydirmek istiyor. İlk olarak Olympiakos ile bu sezon sözleşme imzalayan kaleci Giorgi Loria ile temaslara başlayan Bordo-Mavililer ardından Rubin Kazan’da forma giyen 23 yaşındaki milli stoper Solomon Kvirkvelia’yı gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon Rubin Kazan’ın savunmadaki vazgeçilmezleri arasında yer alan oyuncu için 3.5 milyon euro’yu gözden çıkardığı iddia edilen Trabzonspor, Rus kulübünü ise bu transfere henüz ikna edemedi. Bordo-Mavililerin Rubin Kazan’da forma giyen Trabzonspor’un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’i de bu transferde devreye sokması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap