SON DAKİKA



Haber > Spor > Stopere çifte aday!

Stopere çifte aday!

05 Ağustos 2015 Çarşamba - 08:16




Forvet ve kaleci transferi konusunda son adımlarını atan Trabzonspor, stoper mevkiine de iki oyuncu transfer etmek istiyor. Gündemde Santana ve Samba





Trabzonspor’da savunmanın SOS vermesi üzerine Teknik Direktör Şota Arveladze, yönetimden iki takviye istedi. Bunun üzerine daha önce 1 stoper arayışı yapan Bordo-Mavililer, sayıyı ikiye çıkardı. E.Frankfurt forması giyen Perulu Zambrano transferinde hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor’un gündemine Dinamo Moskova’dan Konkolu stoper Christopher Samba ile Schalke 04 forması giyen Brezilyalı Felipe Santana olduğu öğrenildi. Forvet ve kaleci transferini büyük ölçüde gerçekleştiren Trabzonspor’un savunma için de bu iki oyuncuda yoğunlaştığı ileri sürüldü. 31 yaşındaki Samba ve 29 yaşındaki Felipe Santana’nın Şota’nın ilk tercihleri arasında olduğu kaydedildi. Kulüpleriyle sözleşmeleri 1 yıl daha bulunan futbolcular için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtiliyor. Trabzonspor hafta sonuna kadar stoper transferini de noktalamayı planlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap