SON DAKİKA



Haber > Spor > Stephane Mbia Türkiye'ye geri dönüyor

Stephane Mbia Türkiye'ye geri dönüyor

14 Haziran 2019 Cuma - 13:45




Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'la ilgili Fransız basınından gündemi sarsan bir transfer haberi geldi. Sarı Kırmızılı kulübün Trabzonspor'un eski yıldızı Stephane Mbia ile ilgilendiği öne sürüldü.





Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve önümüzdeki sezon ülkemizi Devler Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'la ilgili Fransız basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Foot Mercato adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre transfer çalışmalarına son sürat devam eden Cim Bom, Trabzonspor'un eski yıldızı Stephane Mbia'yı gündemine aldı.

Haberde Çin Süper Ligi ekiplerinden Wuhan Zall'da forma giyen 33 yaşındaki Kamerunlu ön liberonun bu yaz Avrupa'ya geri dönmek istediği ve kendisiyle ilgilenen kulüpler arasında EspanyolGetafeCelta Vigo ve Galatasaray'ın olduğu ifade edildi. Trabzonspor, 2015 yazında Sevilla'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı deneyimli oyuncuyu yarım sezon sonra Hebei China Fortune'a 6 milyon euro karşılığında satmıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap