SON DAKİKA



Haber > Spor > Stefan Kuntz’un tercihi tepki çekti! Bursa’da Arda Güler tezahüratı…

Stefan Kuntz’un tercihi tepki çekti! Bursa’da Arda Güler tezahüratı…

29 Mart 2023 Çarşamba - 09:40




EURO 2024 Elemeleri 2. maçında Hırvatistan karşısında sakatlanan Hakan Çalhanoğlu'nun yerine tribünler Arda Güler'in oyuna girmesi için tezahürat yaptı, Kuntz'un tercihi ise tepki çekti.





A Milli Takım EURO 2024 Elemeleri D Grubu 2'nci maçında Hırvatistan'ı konuk etti. Ay yıldızlılar sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken teknik direktör Stefan Kuntz’a ve TFF’ye tepki vardı. Tribünler maçın son bölümünde ‘TFF istifa’ tezahüratları yaparak protestoda bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, deplasmanda 2-1 kazanılan Ermenistan karşılaşmasının 11'inde 3 değişikliğe gitti. Kuntz, Onur Bulut’un yerine Zeki Çelik, Ozan Kabak’ın yerine Salih Özcan, Cenk Tosun’un yerine ise Kerem Aktürkoğlu’nu sahaya sürdü.

BİZ BASTIRDIK ONLAR GOLÜ BULDU

Maçın başındaki baskılı oyunumuzda kalesini gole kapatan Hırvatistan 20. dakikada öne geçti. Sağ kanata atılan uzun topta Ferdi’yi rahat geçen Stanisic’in içeri çevirdiği topu ceza alanımızda çeviren rakip, Kovacic ile golü buldu.

Geriye düştükten sonra beraberliği araya Milli Takım, 38. dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığıyla sarsıldı. Kaptan Hakan, sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemedi. Kenara gelirken büyük üzüntü yaşayan Hakan, kendisini alkışlayan taraftarlara alkışla karşılık verdi.


ÇALHANOĞLU DEVAM EDEMEDİ

Hakan Çalhanoğlu için değişiklik işaret edildiği anca Bursa’da tribünler Arda Güler’in oyuna girmesi için ‘Arda’ diye tezahürat yaptı. Alman teknik direktör Stefan Kuntz, Hakan’ın yerine İsmail Yüksek’i oyuna sürdü.

İlk yarının uzatma dakikalarında İsmail Yüksek’in orta alanda kaptırdığı top, kalemizde ağlarla buluştu. Sol çaprazdan Pasalic’in şutunda Mert’in sektirdiği topu Kovacic boş kaleye yolladı ve skoru 2-0’a getirdi.

ARDA GÜLER TEPKİSİ

Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı sonrası oyuna İsmail Yüksek’i alan Stefan Kuntz, sosyal medyadan eleştiri aldı. Bursa’da stadyumu dolduran yaklaşık 37 bin seyirci de Arda’nın oyuna alınmamasına tepki gösterdi.


Arda Güler daha sonra 67. dakikada Orkun Kökçü’nün yerine oyuna dahil oldu ve son bölümde etkili olsa da çabası skoru değiştirmeye yetmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap