SON DAKİKA



Haber > Spor > Stefan Kuntz Letonya Türkiye maçının ardından açıklamalarda bulundu!

Stefan Kuntz Letonya Türkiye maçının ardından açıklamalarda bulundu!

12 Ekim 2021 Salı - 00:34




2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 8. maçında A Milli Takım'ımız Letonya'yı son dakikalarda Burak Yılmaz'ın penaltı vuruşundan kaydettiği golle 2-1 mağlup etmeyi başardı.





İşte Kuntz'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Öncelikle bu bir galibiyet ve 3 puan. Bunun son dakikada atılan bir golle gelmiş olması özel kılıyor. Oyuncularımın yediğimiz golden sonra verdiği reaksiyon için onları kutluyorum."

"Onlar hakkında çok yorum yapıldı. Bundan elbette etkilenirsiniz. Bu galibiyet onlar için önemli. Onlar adına seviniyorum. Çünkü daha fazlasını hakediyorlar"

"Oyuncularımın mücadeleyi hiç bırakmamış olmalarını çok sevdim."

"Gerçekçi olmamız lazım. 6 puana daha ihtiyacımız var. Diğer takımların kaybetmesini bekleyeceğiz. Türk halkını mutlu edecek bir galibiyete ihtiyacımız vardı."


"Maç sırasında her şeyin tümüyle iyi geçtiğini söyleyemeyiz, geliştirmemiz gereken şeyler var. Çalıştığımız şeylerin ardından büyüyen büyük bir ruh vardı, devre arasında ve oyun içerisinde taktik değiştirdik. Letonya'nın attığı golden 1 saniye sonra bile, asla pes etmediler. Türk taraftarların ne kadar desteklediklerini biliyorum, oyuncuların maç sonu sevincinden dolayı çok memnunum. Türk taraftarların takımla arasında ki bağı güçlendirmeliyiz. Duygusal anlam dışında 3 puan dışında bir anlamı yok bu galibiyetin."

"Bugünkü galibiyet bize bir şeyler öğretebilir ama bir şeylerin garantisini vermez. Mental kazanımlar sizi öne çıkarır, galibiyet daha önemliydi. Diğer konuları konuşmanın anlamı yok."

"Yalnız Türkiye'de halkın değil, Almanya'da yaşadığım yerdeki Türklerin de konvoy yapıp galibiyeti kutladığını öğrendim..."

"Ben oyuncuları izlemeye devam edeceğim, izleyemediğim oyuncular vardı böyle bir çabam olacak. Sonra kadroya karar veririz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap