SON DAKİKA



Haber > Spor > Stefan Kuntz: "İyileştirmemiz gereken çok şey var!"

Stefan Kuntz: "İyileştirmemiz gereken çok şey var!"

09 Temmuz 2022 Cumartesi - 13:04




A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, İtalyan basınına verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalara imza attı.





A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, İtalyan basınına verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalara imza attı. Sport Press 24 adlı internet sitesinin sorularını yanıtlayan Alman antrenör, Türk futbolunun durumu ile EURO 2028 ve EURO 2032 adaylık süreçleri hakkında konuştu. İşte o sözler:

"Letonya, Cebelitarık ve Karadağ'a karşı aldığımız galibiyetler sayesinde play-off'lara kalarak Dünya Kupası umutlarımızı canlı tutmayı başardık. Maalesef Portekiz'e deplasmanda kaybettik ama bu yenilgiden çok şey öğrendik. Evet, yaşadığımız değişim açık ama hâlâ iyileştirmemiz gereken çok şey var. Bu, değiştirilmesi o kadar kolay olmayan birçok yapıyı içeren karmaşık bir konu. 

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nın son aşamasına ev sahipliği yapmak için büyük bir isteği olduğunu biliyorum. Bu yılın başlarında Türkiye Futbol Federasyonu, EURO 2028 ve EURO 2032'ye ev sahipliği yapmak için adaylığını açıkladı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, yakın tarihli bir röportajda Türkiye'yi 'EURO 2032 için güçlü bir aday' olarak nitelendirdi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap