SON DAKİKA



Haber > Spor > Sırtkaya'nın kitap heyecanı

Sırtkaya'nın kitap heyecanı

07 Eylül 2013 Cumartesi - 09:35




Sırtkaya, Trabzonspor Efsanesi'ni oluşturan, Türk futboluna damgasını vuran Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularıyla birlikte ölümsüz bir esere imza atm





Trabzonlu teknik adam Arif Sırtkaya, Trabzonspor Efsanesi'ni oluşturan, Türk futboluna damgasını vuran Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularıyla birlikte ölümsüz bir esere imza atmaya hazırlanıyor. 8 yılda hazırlanan kitap önümüzdeki günlerde okuyucularla buluşacak. Teknik adamlığının yanı sıra spor yorumculuğu da yapan Sırtkaya, hem Trabzonspor’da şampiyonluk yaşayan başkanlar hem de şampiyonluğu bir dönem sıradanlaştıran efsaneler ile dünü ve bugünü konuştu. 60’ın üzerinde efsane ile keyifli sohbetlere imza atan Sırtkaya, kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman da düşündüren, kimi zaman ise geçmiş ile bugünü kıyaslattıran söyleşilerinin bulunduğu bir kitap hazırlıyor. Trabzonspor camiasına ölümsüz bir eser kazandıracak olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Sırtkaya, "Bu eser Trabzonspor’un tarihinde önemli yer tutacak. Çoğu röportajda itiraflar ve bugüne kadar duymadığımız gerçeklerle yüzleştik. Biz hazırlarken çok keyif aldık, okuyanlar da keyif alacaklar" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap