SON DAKİKA



Haber > Spor > Sırada Jimmy var

Sırada Jimmy var

03 Temmuz 2015 Cuma - 14:48




Transferde hızlı hareket eden Fenerbahçe bu kez rotası Olympiakos forması giyen Luka Milivojevic ile Jimmy Durmaz’a çevirdi.





Fenerbahçe'de Jimmy sesleri. Başkan Aziz Yıldırım ile yönetici Mahmut Uslu’nun geçtiğimiz günlerde Atina'da Pire ekibiyle Milivojevic'in transferini konuştuğu, sonrasında pazarlıklara Jimmy Durmaz’ın da eklendiği belirtildi. Milivojevic için 8 milyon euro isteyen Pire temsilcisine Fenerbahçe yönetimi 6.5 milyon euro teklif etti. Kabul görmeyince Sarı-Lacivertliler bu kez teklifi 8.5 milyon euroya çıkardı ancak bu para karşılığında Milivojevic'in yanı sıra Jimmy Durmaz'ı da istedi. Olympiakos ise "İki futbolcu için 11 milyon euro isteriz" cevabını verdi. Son olarak 8,5 milyon euro ve Emenike önerisini sunan Fenerbahçe’nin teklifine daha önce Nijeryalı'yı istemeyen Olympiakos’un, yeni rakamlarla birlikte sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap