SON DAKİKA



Haber > Spor > Sıra golcü transferine geldi!

Sıra golcü transferine geldi!

07 Temmuz 2016 Perşembe - 09:46




Savunma sorunlarını çözmek adına Roncaglia ve Pied ile anlaşan Trabzonspor’da sıra forvet transferine geldi.





Trabzonspor’da transferde son dönemlerin en hareketli saatleri yaşanıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda önceliği savunmaya takviye işine veren ve stoper Roncaglia ile sağ bek Pied’de imza aşamasına gelen Bordo-Mavililer’de artık gözler forvet transferine çevrilmişti. Ancak bu konuda Cardozo’nun durumundaki belirsizlik en büyük sıkıntıydı. Yönetim dün yaptığı açıklamayla Paraguaylı futbolcu cephesinde artık tablonun netleştiğini gösterdi. Karadeniz ekibinin kurmayları, “Cardozo kulübümüzden ayrılmak istediğini ve teklifleri değerlendireceğini bizlere iletti. Biz de kendisinin durumuyla ilgili çalışmaları yürütüyoruz” mesajlarını yolladı.

‘Erkan, N’Doye ve diğerleri...’

Cardozo ile ilgili son kararın birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer bu sıcak gelişmenin ardından gündemdeki Necid ve Eren Derdiyok gibi isimler için düğmeye bastı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da süreçten hayli memnun olduğu ve başkan Muharrem Usta’dan gelecek müjdeyi beklediği ifade edildi. Bu arada ayrılması gündemde olan diğer isimlerle ilgili de şu açıklama geldi: “Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri’nde takımımızdan ayrı olarak Sefa, Özer, Yatabare, Musa, Ferhat Yazgan antrenman yapmaktadır. Bu futbolcularımıza Slovakya kampındaki antrenman programıyla eşdeğer bir program uygulanmaktadır. Ayrıca N’doye bu akşam (dün), Erkan Zengin ise 11 Temmuz Pazartesi günü bu 5 oyuncumuzla birlikte çalışma yapacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap