SON DAKİKA



Haber > Spor > Spor kamuoyunun takdirini topladık

Spor kamuoyunun takdirini topladık

14 Kasım 2017 Salı - 09:55




Beşirlispor Genel Kaptanı Hakan Memiş, iyi bir ekip olduklarını, ikinci yarıda performanslarını artırıp hedefe koşacaklarını söyledi





Trabzon 1.Amatör Küme ekibi Beşirlispor Genel Kaptanı Hakan Memiş, hedeflerinin Bölgesel Lig olduğuna dikkat çekerek, “Hedeflerimiz için mücadeleci bir takım kurduk. Teknik ekip ve oyuncu grubumuzla iyi bir ivme yakaladık. Sezona kötü bir yenilgiyle başladıysak da çabuk toparladık. Spor kamuoyunun da takdirini topladık. Aldığımız sonuçlarla play-off yarışında yer aldık. İlk yarının bitimine iki hafta kala aldığımız kötü sonuçlar bizi hedeften biraz olsun uzaklaştırdıysa da ikinci yarı çok daha farklı olacak” dedi. Memiş, “Başkanımız Bülent Marapoğlu ile yılmadan, yıkılmadan bütün zorluğa göğüs gereceğiz. İyi bir yapılanma içerisindeyiz. Önümüzde zorlu bir ikinci yarı var. Bu periyodu istediğimiz noktada tamamladığımız takdirde çok daha güzel günler göreceğimizden eminim” diye konuştu.  “Teknik ekip ve oyuncu grubumuzla iyi bir takım olduk” diyen Memiş, “Takımdaki birliktelik çok iyi, bu da bizi başarıya götürecektir” dedi.

BU GENÇLERE SAHİP ÇIKILMALI

Kırmızı-Beyazlı kulübün asbaşkanı Hasan Taflan, taraftar ve kulüp yöneticilerinin kendilerine çekidüzen vermeleri gerektiğine değinerek, “Hakemlere yapılan eleştirilerden önce hatayı kendimizde arayacağız. Öncelikle küfür olayını ortadan kaldırmalıyız. Hakemler de insan. Hata yapabilirler. Hakemleri izleyen gözlemci ve komite var. Gerektiğinde cezayı onlar verirler. Ben hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmüyorum” dedi. Maddi yönden çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarına dikkat çeken Taflan, “Evimize götüreceğimiz parayı Trabzon’un gençlerine, amatör takımlarda mücadele eden sporculara harcıyoruz. Bu bizi elbette bir hayli zorluyor. Burada Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor ile Spor Bakanlığına çok iş düşüyor. Amatör takımlara maddi ve manevi destek olmaları gerekiyor. Biz elimizden geldiği kadar mücadelemizi veriyoruz ancak bu başarıyı ve devamlılığı getirmiyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap