SON DAKİKA



Haber > Spor > Sözün bittiği yerdeyiz!

Sözün bittiği yerdeyiz!

22 Ekim 2015 Perşembe - 10:54




Teknik Direktör Şota Arveladze, “Konuşacak söz kalmadı. 4 maçlık kötü seriye Sivas maçında son vermekten başka çaremiz yok” diye konuştu.





Trabzonspor teknik patronu Şota Arveladze kötü giden tabloyu tersine çevirmeleri gerektiğini ifade ederek, “Sözün bittiği yerdeyiz” dedi. Üst üste alınan mağlubiyetlerin izlerini silmek zorunda olduklarını belirten Gürcü teknik adam, “İnanın konuşacak söz kalmadı. 4 maçlık kötü seriye Sivasspor maçında son vermekten başka çaremiz yok” şeklinde görüşlerini ifade etti. Sivasspor maçında alınacak 3 puanın takımın moral motivasyonunu üst düzeye çıkarıp, yeniden lige dört elle sarılmalarına vesile olacağını vurgulayan Şota Arveladze, “Geride kalan 4 haftada çok şanssızlıklar ve haksızlıklar yaşadık. Her şeyden gerekli dersleri çıkarıp, Sivasspor maçına odaklanmak durumundayız. Bu maç geleceğimize ne şekilde yön vermemizi sağlayacak nitelikte. İnanıyoruz ki güzel bir başlangıcın temelini Sivasspor maçında atacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap