SON DAKİKA



Haber > Spor > Sözleşmesini dondurdu!

Sözleşmesini dondurdu!

06 Eylül 2016 Salı - 13:18




Omzundan geçirdiği ameliyatlarla futbolu bırakma noktasına gelen Veli Kavlak, hem 3 ay sahalardan uzak kalacak hem de 4 ay sözleşmesi dondurulacak.





Yaşadığı ağır sakatlıklar sebebiyle geçtiğimiz sezon sadece 6 maça çıkan ve 5 kez ameliyat geçiren Veli Kavlak'ın sözleşmesi 4 aylığına donduruldu.

VELİ KAVLAK BİR AMELİYAT DAHA GEÇİRECEK

Orta sahasını Aras Özbiliz, Anderson Talisca ve son gün Gökhan İnler'i alarak güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Veli Kavlak'tan gelen kötü haberle yıkıldı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve Almanya'da yapılan son kontrollerinin ardından 5. kez bıçak altına yatmak zorunda kalan Veli'nin durumu yönetimi sıkıntıya soktu.

VELİ KAVLAK EN AZ 3 AY YOK!

Veli Kavlak omzundaki sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Son iki yılda dört kez ameliyat olmasına rağmen sakatlığını atlayamayan Veli, bir kez daha operasyon geçirecek. 28 yaşındaki oyuncunun en az üç ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sözleşmesinin dondurulmasına karar verildi. Mukavelesi ocak ayına kadar askıya alınan Veli, sezonun ikinci yarısı takıma dönebilecek.


Veli Kavlak, Beşiktaş'taki en son 17 Şubat 2016'da, Mersin İdman Yurdu maçında forma giymiş; o karşılaşmada da sadece 1 dakika sahada kalmıştı..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap