SON DAKİKA



Haber > Spor > Söylemden ziyade eylem yapmalıyız

Söylemden ziyade eylem yapmalıyız

05 Nisan 2014 Cumartesi - 11:08




Trabzon Akçaabat’ın yeni teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, "Ligi ilk beş içinde bitirmek ve play-off’ların ardından 2.Lig’e yükselmek istiyoruz" ded





Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Mehmet Akif Başaran’ın ardından göreve getirilen Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu, Trabzon Akçaabat’ı hedeflerine ulaştırmak için çalışacaklarını ifade etti. Alemdaroğlu, hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Takımım şu an play-off oluşumu içerisinde. Amacımız kalan haftalardaki maçlarımızı kazanarak play-off'lara kalmak" dedi. Alemdaroğlu, "Kısır döngülü bir süreç içerisindeyiz. Buradan maksimum kazançla çıkıp öncelikli hedefimizi gerçekleştirmek, ardından da play-off'a kalan 4 takım arasından sıyrılıp 2. Lig’e yükselmek amacındayız. Tabii tüm bu dileklerimizin gerçekleşmesi için eylem yapmalıyız. Çalışmalarımızı kısa sürede üst boyutlara taşıyıp hedeflerimizin peşinden koşacağız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap