SON DAKİKA



Haber > Spor > Soudani için sıkı pazarlık

Soudani için sıkı pazarlık

15 Ağustos 2016 Pazartesi - 11:05




Cezayirli El Arbi Hillel Soudani için Dinamo Zagrep 4 milyon Euro bonservisinde diretiyor, Trabzonspor ise 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkarıp bu trans





Teknik Direktör Ersun Yanal’ın sağ kanat oyuncu transferinde ısrar etmesi üzerine harekete geçen ve uzun süredir takipte olunan Dinamo Zagrepli oyuncu El Arbi Hillel Soudani’nin işini bitirmek için Trabzonspor tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Cezayirli oyuncunun bonservisi konusunda 4 milyon Euro talep eden Hırvat ekibinin bu isteği karşısında geri adım atan Karadeniz ekibinin kurmayları yeniden harekete geçti. Dinamo Zagrep kurmaylarıyla transfer görüşmesi gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ilk planda Hırvat kulübüne 2 milyon Euro teklifte bulunurken daha sonra bu fiyatı 2.5 milyon euroya çıkardı. 4 yıl mücadele ettiği Dinamo Zagrep’le sözleşmesi 2017 Mayıs ayında sona erecek olan Soudani’nin yeni bir maceraya sıcak bakması bu transferde Karadeniz ekibinin elini güçlendiriyor. Hırvat kulübünün Trabzonspor’un son teklifini değerlendirmeye aldığı, bu hafta içerisinde cevap vereceği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap