SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'ya teklif var

Şota'ya teklif var

14 Kasım 2015 Cumartesi - 19:16




Kiraz Pınar Spor Kulübü Başkanı Coşkun Aydın, teknik direktör Şota Arveladze’yi takımın başına geçmesi için davet etti.





Şota Arveladze'ye teklif var... Kocaeli’nin Gebze İlçesinde bulunan 2. Amatör Kümede mücadele eden Gebze Kiraz Pınar Spor Kulübü’nün başkanı Coşkun Aydın, teknik direktör Şota Arveladze’yi kendi takımının başına geçmesi için Gebze’ye davet etti. Şota Arveladze’yi takımlarının başına geçmesi için çağıran Gebze Kiraz Pınar Spor Kulübü Başkanı Coşkun Aydın, “Şota’ya üzülüyorum. Şota ile bağlarımız çok eskiye dayanıyor. O yüzden Shota’yı Kiraz Pınar Spor Kulübü’ne hoca olarak istiyoruz. Şota bizim her şeyimiz. Biz Şota’yı kulübümüzde görmek istiyoruz. Gelirse bizi onurlandırır ve gururlandırır” dedi. Şota Arveladze’ye bir mesaj gönderen Başkan Aydın, “Şota ile bir görüşme yaptık ama şu anda yurt dışında olduğu için bekliyoruz. Buradan kendisine mesaj yolluyoruz, kulübümüze bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Şota için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Başkan Coşkun Aydın, “Şota için maddi olarak pek fazla imkanımız yok. Ama Şota için ve kulübümüz için yine de elimizden gelen her şeyi yaparız” ifadelerini kullandı. Kendi çocuğunun ismini Şota koymak istediğini ancak bu isteğini gerçekleştiremediğini anlatan Kiraz Pınar Spor Kulübü Başkanı Coşkun Aydın, “Şota’ya olan sevgimiz 1996’da başladı. 1996‘da oğlum doğdu ismini vermedim. Arkadaşlarım niye ismini vermiyorsun diye sorduklarında ben de ismini üç gün sonra oynanacak olan Trabzon-Van maçında kim gol atarsa onun ismini oğluma vereceğim dedim. O zaman da Şota çok favoriydi. Arkadaşlarım dedi ki ya Şota gol atarsa ne yapacaksın, Şota koyacağım dedim. Gittim nüfus müdürlüğüne, gol atarsa ben oğlumun ismini Şota koymak istiyorum dedim, olmaz dediler. Maçta Trabzonspor gol atamadı, Van Spor’dan Okan diye arkadaş golü atınca bende oğlumun ismini Okan koydum. Şota’ya olan sevgimiz o zamandan beri devam ediyor. Şota bizim kendi yöremizin insanı gibi” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap