SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'nın son şansı!

Şota'nın son şansı!

09 Kasım 2015 Pazartesi - 10:42




Trabzonspor'da oynanan kötü futbolun sorumlusu olarak gösterilen Gürcü teknik adama tahammül kalmadı. Yönetim dahil birçok kesim Şota'nın artık istifa





Şota Arveladze'nin istifasının isteneceği iddia edildi. Trabzonspor'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Şota Arveladze'ye yönetim kurulu da dahil olmak üzere birçok kesimden istifa etmesi yönündeki baskılar arttı. Bu baskılar karşısında geri atmayan Gürcü hoca ise "Güven lazım. Güven kazanarak mücadele etmeliyiz" diyerek takıma destek verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Şota'nın sürekli olarak güven eksikliğine vurgu yapmasına rağmen bir türlü huzur sağlanamayan huzur ortamı da dikkat çekti. 

Geldiği günden itibaren bir türlü ideal 11'ini şekillendiremeyen ve oyuncular arasındaki çıkan tartışmaların da önüne geçemeyen Şota Arveladze'nin son şansı milli ara. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından oynanacak olan Gençlerbirliği maçında da takımın beklenen performansı sergileyememesi durumunda yönetimin Gürcü çalıştırıcının istifasını isteyeceği ve takımı kongreye kadar altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun çalıştıracağı öğrenildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap