SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'nın planı 15!

Şota'nın planı 15!

12 Ekim 2015 Pazartesi - 13:03




Yeniden zirveye ortak olmak isteyen Şota Arveladze Fenerbahçe derbisine kadar oynayacakları 5 maçtan 15 puan çıkarmanın planını yapıyor.





Sezona çok flaş bir başlangıç yapan fakat üst üste Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor önünde yenilgiler yaşayan Trabzonspor çıkış arıyor. Yeniden zirveye ortak olmak isteyen teknik direktör Şota Arveladze, milli maç için verilen arada neler yapılması gerektiği konusunda yardımcılarıyla sürekli fikiralışverişinde bulunuyor. Gürcü hocanın, Süper Lig'in 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisine kadar oynayacakları 5 maçtan 15 puan istediği, bu hedefini de oyuncularıyla paylaştığı belirlendi. 

Sota'nın futbolcularına, "7 maç sonunda bulunduğumuz konum ne bu camiaya ne de sizin kalitenize yakışıyor. Artık yeni bir başlangıç yapmalıyız. Önümüzde çok kritik maçlar var. Eğer 5 hafta kayıp yaşamadan Fenerbahçe maçına çıkarsak, zirvede yeniden söz sahibi oluruz" dediği belirlendi. 

Trabzonspor, Şota'nın hedef olarak belirlediği 5 haftada Mersin (D), Sivas (D), Gaziantep, Başakşehir (D) ve G.Birliği ile karşılaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap