SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'nın işaret ettiği stoper!

Şota'nın işaret ettiği stoper!

11 Ağustos 2015 Salı - 10:43




Trabzonspor'un hocası, stoper arayışlarındaki tercihini net ifadelerle ortaya koydu: Bize savunmanın kaptanlığını yapacak bir oyuncu lazım. Topu oyuna





Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor... Bordo-Mavililer’in gündemine çok sayıda isim girerken, listenin başındaki oyuncu ise hâlâ Douglas. Başarılı futbolcudaki ısrarın sebebi ise teknik direktör Şota. Sportif direktör Süleyman Hurma ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile sürekli olarak fikir alışverişinde bulunan Gürcü antrenörün isteklerini net ifadelerle ortaya koyarak Douglas’ı işaret ettiği öğrenildi.

Bosingwa gidince...

Stopere oyuncu arayan Şota’nın, “Bize bir stoper kadar savunmanın kaptanlığını da yapacak bir oyuncu lazım. Bosingwa’nın yokluğu gerçekten çok büyük talihsizlik. O büyük bir profesyonel ve tüm hattı toplayan bir karakterdi. Şimdi bölgesi farklı olabilir ama onun karakterini de devam ettirecek bir oyuncu lazım” dedi.

Oyun tarzı olarak da ihtiyaçlarını anlatan Şota, sistemini tamamlayacak bir takviyeyi ihtiyaç olduğunu belirterek, “Gerekirse fedakarlık yapalım” mesajını şu ifadelerle verdi: Topu oyuna hızlı sokan, uzun topla değil, yakın ve hızlı paslarla rakip sahaya çabuk geçecek bir takım hedefindeyiz. Oyun stoperimizle başlar ve orta alana doğru şekilde hızlı geçerse o zaman dominant Trabzonspor karakteri ortaya çıkar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap