SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'dan güzel siftah

Şota'dan güzel siftah

17 Temmuz 2015 Cuma - 06:45




Ersun Yanal'ın yerine göreve gelen teknik direktör Şota Arveladze Trabzonspor'un başında çıktığı ilk resmi maçtan galibiyetle ayrıldı.





Trabzonspor'da Şota Arvelade ilk resmi maçını kaznamayı başardı. Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra 2 Temmuz'da şehre gelerek görev başlayan Şota Arveladze ilk resmi maçını kazandı. Karadeniz ekibinin 1995-1996 sezonunda attığı 25 golle tarihindeki tek yabancı gol kralı olan ve kulübün efsaneleri arasına giren Şota, 18 yıl sonra bu kez teknik adam olarak Avni Aker Stadı'na ayak bastı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği Gürcü teknik adam, Differdange karşısında alınan galibiyetin ardından şunları söyledi: "Galibiyet için mutluyum. Ama daha tam oturtamadık. İlk maçta gol yememek önemliydi. İkinci maç daha kolay olacak. İlk kez 90 dakika oynadık. Seyirciye de teşekkür ediyorum, ramazanın son günü gelip bizi desteklediler. Eksiklerimiz var onları gidereceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap