SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'dan futbolculara mesaj!

Şota'dan futbolculara mesaj!

26 Eylül 2015 Cumartesi - 07:45




Şota'nın öğrencileriyle sohbetlerine Osmanlı maçı kadar derbi de damga vuruyor. Fırtına'nın hocası, “Biz kazanalım, derbi maçında hep beraber keyif ya





Şota'da oyuncularına mesaj... Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, kritik Osmanlıspor deplasmanı öncesinde oyuncularını motive etmek için farklı metotlar izliyor. Karadeniz ekibinin hocası, zorlu Osmanlıspor mücadelesini kazanmaları halinde hafta sonunu zirve savaşı anlamında çok karlı kapatacaklarının altını ısrarla çiziyor.

Bu durumu kendine has üslubuyla da açıklayan Bordo-Mavililer’in başarılı çalıştırıcısı, “Biz bu maçı kazanırsak derbiden en büyük keyfi alan takımlardan biri oluruz. İçeride-dışarıda kazanmak zaten önemli ama iç sahada kaybettiğimiz puanların telafisi için deplasman galibiyetleri daha da anlamlı oluyor. Bu nedenle kendi işimize bakalım, en az büyük maçlar kadar iyi konsantre olalım” ifadeleriyle futbolcularına seslendi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap