SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota hedef tahtasında

Şota hedef tahtasında

09 Kasım 2015 Pazartesi - 08:59




“Herkes 'ben ne yapabilirim?' diye kendisine sorsun” diyen Şota Arveladze’ye taraftarlar “Önce sen kendine ‘Ben ne yapabilirim’ diye sor ve yap” sözle





Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, hedef adam ilan edildi. Kaybedilen birçok maçta hakem hataları öne çıkmasına rağmen taraftarlar Şota’nın bu konuda daha fazla sorumlu olduğu görüşünde. Bu sezon birçok kez ‘güven duygusuna’ vurgu yapan Şota, 1-0 kaybedilen Başakşehir maçı sonrası da “Herkes 'ben ne yapabilirim?' diye kendisine sorsun” diyerek şöyle konuştu: “Kendini Trabzonsporlu gören herkes kulüp için yapabileceklerini düşünmeli. Trabzonspor bundan daha kötü zamanlar da geçirmiş ve ardından başarılı olup şampiyonluk yaşamış.” Şota’nın bu ifadelerinin ardından Bordo-Mavili taraftarlar “Önce sen kendine ‘Ben ne yapabilirim’ diye sor ve yap. Bizim çektiğimiz sıkıntıları görüyorsun. Artık sıradan bir takım gibi olduk. Böyle bir takım görmek istemiyoruz. İçimiz yanıyor” diyerek tepki gösteriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap