SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti

Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti

26 Şubat 2022 Cumartesi - 16:32




Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi, dünyada 1 numaralı gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktörlük görevine getirilen Şota Arveladze, The Sun'a askeri müdahale ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.





Acun Ilıcalı Championship ekibi Hull City'yi satın aldıktan sonra Şota Arveladze'yi takımın başına getirmişti. Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi, Hull City teknik direktörü Şota Arveladze’nin hafızasında kötü anıları canlandırdı. Son dakika... Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti
İngiltere’nin The Sun gazetesine konuşan Şota, benzer şekilde Rusya’nın Gürcistan’a müdahale ettiği dönemi ve bununla ilgili düşüncelerini açıkladı.Son dakika... Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti
The Sun'a konuşan Şota, “Bugün bile Gürcistan’daki durum hala gergin. Ukrayna’daki tüm dostlarıma en iyi dileklerimi göndermeliyim. Ukrayna, sevdiğimiz bir ülke. Gürcistan bağımsızlığını kazandıktan sonra ülkede birçok çatışma oldu ve şimdi de Ukrayna’da oluyor” dedi.Son dakika... Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti
Deneyimli teknik adam, şöyle devam etti: “Ne yazık ki ülkelerimiz ve Sovyet bloğu etrafındaki diğerleri hala uğraşıyor ve ne yazık ki kimse bunla ilgili fazla bir şey yapamıyor."
Son dakika... Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti
"Tüm bunlara tanık olmak çok acı verici. Dünyanın hiçbir yerinde savaş olmamalı. Sovyetler Birliği 90’ların başında dağıldıktan sonra bağımsızlığımızla birlikte kendi kimliğimize kavuştuk."
Son dakika... Şota Arveladze Ukrayna'da yaşananlara isyan etti
"Dördüncü yüzyıl başlarında Hristiyanlık benimsenirken, bu dönemlerden kalan kiliselerimiz var. Ayrıca Gürcüce, kendine has bir alfabesi olan dünyanın en eski dillerinden bir tanesi.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap