SON DAKİKA



Haber > Spor > Sosa'yı çoktan Milan kapmış bile!

Sosa'yı çoktan Milan kapmış bile!

01 Ağustos 2016 Pazartesi - 17:03




Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sosa ile anlaşmaya varan Milan'ın, siyah beyazlı yöneticilerden takasta verilecek futbolcuyu bekledikleri iddia edildi.





Son aylarda Türkiye’de çeşitli problemler yaşayan yıldız futbolculara talip olan Milan’ın, Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Jose Sosa’da ısrarcı olması siyah beyazlı kulübü bir hayli kızdırırken, kimi kaynaklara göre Beşiktaş’ın Sosa’yı çoktan kaptırdığı, Fikret Orman’ın Arjantinli yıldız karşılığında Milan’dan bir futbolcu + belli bir ücret alacağı iddia edildi.

MİLAN SOSA'YI ÇOKTAN BİTİRDİ İDDİASI

Galatasaray’da ceza sorunu yaşayan Sneijder’e, Fenerbahçe’de ise Vitor Pereira ile problemler yaşayan Van Persie kancayı atan Milan’ın Beşiktaş’ta Jose Sosa’ya teklif götürdüğü ortaya çıkarken dev kulübün CEO’su Galliani’nin yakın ilişki kurduğu bir FIFA Menajerine üç futbolcuyla ilgili önemli açıklamalar yaptığı belirtildi. Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu Sneijder ve bir başka Hollandalı yıldız Van Persie ile hiçbir şekilde ilgilenmediklerini söyleyen Galliani’nin Jose Sosa’yı doğruladığı aktarılırken, 73 yaşındaki tecrübeli yöneticinin Sosa’nın işini bitirdiklerini, Beşiktaş’ın takasta seçeceği oyuncuyu beklediklerini söylediği anlaşıldı. Sosa + Luiz Adriano teklifini reddeden siyah beyazlı kulübün orta sahada Kucka’yı istediği anlaşılırken, geçtiğimiz sezon 34 maça çıkan Slovak oyuncunun Beşiktaş’a gitmek istemediği iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap