SON DAKİKA



Haber > Spor > Sorun tamamen duygusal!

Sorun tamamen duygusal!

09 Mart 2016 Çarşamba - 10:05




Usta ve yönetimi yerlilere sırtını döndü, yabancıları abat etti. Bordo-Mavili ekipte yerli oyuncuların 9 ayda sadece 1 peşinatlarının ödenmesi ise gel





YERLİ YABANCI AYRIMI

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin futbolcuların alacaklarını ödememesi Bordo-Mavili ekibin dibe vurmasında en büyük etkenlerin başında geldi. ‘Ekonomik sorunları çözeceğiz’ diyerek görev başına gelen Usta ve ekibi, geçmiş yönetimden bu zamana kadar 9 aylık alacağı bulunan yerli oyuncuların 1 peşinatını ödeyip, yabancılara karşı aynı tutumu sergilememesinin, takım içinde huzursuzluğa neden olduğu ileri sürüldü.

YARIM MAAŞ!

Başkan Muharrem Usta ve yönetimi işi daha da ileri getirerek 1 maaş hesaplarına yatırdığı yerli oyuncuların bazılarına ise yarım maaş ödemesinde bulunduğu öğrenildi. Bu konuda oldukça rahatsız olan Bordo-Mavili oyuncuların kötü performansları, sahada kafalarının rahat olamamasına bağlandı. Ayrıca Usta ve ekibinin ‘feda’ projesi altında, Onur, Özer ve İshak Doğan’ın yıllık alacaklarında indirime gitmesini ‘KAP’ bildirmesine karşın başka bildirimde bulunmaması, diğer oyuncuların yönetimin bu teklifini geri çevirdiği şeklinde yorumlandı.

ÖNCE SİZ ADIM ATIN


Her defasında enkaz edebiyatından dem vuran Başkan Muharrem Usta’nın üzerine titrediği ‘feda’ projesinde ise çark ettiği belirtildi. Usta ve ekibinin paralarını ödemediği oyunculara karşı mahcup duruma düşmesi nedeniyle bu konuda beklenen adımı atamadığı bilgisine ulaşıldı. Bazı oyuncuların ise yüksek sesle, “Oyuncunun parası ödenmezse nasıl feda yapacak? Oyuncular feda yaparken, yönetim ekonomik anlamda ne fedası yaptı” diye sitemde bulundukları ileri sürüldü. Yönetimin son olarak Konyaspor maçı öncesi Pazartesi günü ödeme yapılacağı yönünde söz verdiği ancak bankaya giden oyuncular, hesaplarının boş olduğunu görünce iyice bunalıma girdi.

MANDIRALI RAHATSIZLIĞI

Öte yandan kaybettiği her maç sonrası, “Elimdeki kadro bu. Kapasiteleri bu kadar. Sihirli değneğimiz yok” gibi açıklamalarıyla futbolcularını hedef tahtasına koyarak, kötü gidişattan kendini soyutlayan Hami Mandıralı’nın bu tavrı da, takım içinde büyük rahatsızlığa neden oldu. Bordo-Mavili futbolcuların, Mandıralı’nın bu tavrına bir anlam veremediği, bu konudaki hassasiyetlerini bazı yöneticilerle paylaştıkları belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap