SON DAKİKA



Haber > Spor > Sörloth'a sahip çıktı! Adamı rahat bırakın!

Sörloth'a sahip çıktı! Adamı rahat bırakın!

07 Şubat 2021 Pazar - 23:26




Trabzonspor’dan RB Leipzig’e 20 Milyon Euro’ya transfer olan Sörloth, bu ülkede tartışmaya devam ediyor. Yeni ekibinde 18 maçta sadece 1 gol atabilen Sörloth’un bu performansına rağmen teknik direktörü Julian Nagelsmann, oyuncusunu savunmaya devam ediyor.





Sörloth’un yanı sıra diğer santraforlarında düşük performans göstermesine rağmen savunma ve orta saha oyuncularının attığı gollerle birlikte ligde ilerleyişini sürdüren Alman basınında yer alan haberde,  RB Leipzig’de teknik direktör Nagelsmann, sonunda sert çıktı.

Sörloth ve Poulsen’i savunan Nagelsman, “İkisi hakkında çok fazla konuşuyoruz. Bu bir takım sporu ve herkes bunun bir parçası” dedi.

Nagelsmann, “Adamları rahat bırakın. Onlar hakkında 500 kez konuşursak, bu daha iyi olmayacak” ifadeleriyle oyuncularına sahip çıktı.  

Sörloth, son 4 maçta sahaya 11’de çıktı. 1 - 0 kazanılan Union Berlin, 3 - 2 kaybedilen Mainz karşılaşmalarında 90 dakika sahada kalan Sörloth, 1 - 0 kazanılan Leverkusen maçında 70 dakika, 3 - 0 kazanılan Shalke maçında da 67 dakika sahada kaldı. 

Sörloth, bu maçlarda ne yazık ki şansızlığını karalayarak yakaladığı bir çok pozisyonu gole çeviremedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap