SON DAKİKA



Haber > Spor > Sonunu düşen kahraman olamaz

Sonunu düşen kahraman olamaz

25 Şubat 2014 Salı - 09:31




Perşembe günü yeni bir tarih yazmak isteyen Trabzonspor’da Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, oyuncularına, "Ümidinizi kaybetmeyin. Ben kaybetmedim. Juven





2014 yılındaki 5 maçlık galibiyet hasretini önceki akşam Süper Lig’de Kayserispor’u mağlup ederek gideren Trabzonspor’da gözler Juventus ile perşembe günü oynanacak rövanş maçına çevrildi. Kayserispor galibiyetiyle moral bulan Karadeniz ekibi, Juventus maçına odaklanırken Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, oyuncularını tarihi maça motive ediyor. Juventus karşısında yeni bir tarih yazmak isteyen Bordo-Mavililer’de Mandıralı, oyuncularına "Ümitsiz olmayın" telkininde bulundu. TUR ATLAYABİLİRİZ Deplasmandaki 2-0’lık yenilgiye rağmen, Avni Aker’de taraftar desteğini de arkasına alarak güçlü rakibini eleyeceğine inanan Trabzonspor’da Mandıralı, oyuncularını "İlk maçta neler yapabileceğimizi gösterdik. Karşımızda dünya devi bir Juventus olsa da ben tur atlayacağımıza inanıyorum. Bunu başarabiliriz" sözleriyle motive etmeye başladı. Öte yandan dünkü antrenmanda oyuncuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap