SON DAKİKA



Haber > Spor > Sonunda yüzü güldü

Sonunda yüzü güldü

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 07:51




Tarihinin en sıkıntılı sezonlarından birini geçiren Trabzonspor’da bu tablo hiç kuşku yok ki en çok Mandıralı’yı yıprattı. Kötü sonuçlar sonrası, “Can





Trabzonspor’da kritik bir süreçte göreve gelen ve sezon sonunda koltuğunu farklı bir teknik adama emanet edecek olan Hami Mandıralı, 6-0’lık skorla biraz olsun tebessüm etti. Saha kenarında atılan her golü ekibiyle birlikte büyük bir sevinçle karşılayan Bordo-Mavililer’in hocası, forma şansı verdiği genç öğrencilerinin performansıyla da gurur duydu. 90 dakika sonunda 3 puan için duyduğu mutluluğu anlatan Hami Mandıralı, sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını kaydederek şunları söyledi:

‘Gençler mesaj verdi’

“Farklı galibiyette genç oyuncularımızın rolü büyük oldu. Amacından uzaklaşan Trabzonspor’da, gençlere şans vermek adına çok önemli bir maçtı. Gençler de bu şansı çok iyi kullandılar. Hem oyun olarak hem de attıkları gollerle Trabzonspor’a katkı sağladılar. En azından bu kadro içinde olmak adına bir mesaj verdiler. Genç oyuncularımızı ve bütün futbolcularımızı kutluyorum. Keyifli ve güzel bir maç oynayıp kazandılar.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap