SON DAKİKA



Haber > Spor > Sonuna kadar Yanal

Sonuna kadar Yanal

07 Ekim 2016 Cuma - 14:14




Televizyon programında açıklamalarda bulunan Başkan Muharrem Usta, bir kez daha Ersun Yanal'a tam destek verdi.





İşte Usta'nın sözlerinden satır başları:

-Yeni bir takımız ve bunun dışında da birçok sıkıntıyla boğuşuyoruz. Tabii ki iyi gitmeyen şeyler olacak ama kimse de bizden teknik direktör değişikliği yapmamızı beklemesin.

- Geçmişte hocaları, futbolcuları ve yönetimleri gönderdik de ne oldu? Daha da kötüye gidildi. Trabzonspor'un başarısı istikrardan geçiyor ve biz de bunu ne pahasına olursa olsun yapacağız. Sonuna kadar Ersun Yanal ile devam edeceğiz.

- Trabzonspor'u devraldığımızda Beşiktaş'ın 'feda' sezonundaki döneminden daha kötüydü.

- Devre arasında takımın eksik bölgelerine mutlaka transfer yapılacak. Bunun için çalışmalara şimdiden başladık.


 

ÇÖZÜM ODASI

Trabzonspor'da krizden çıkmak için Ersun Yanal, tesislerde bütün futbolcularıyla baş başa görüşmeler yapmaya başladı. Sadece kendisi ve futbolcunun olduğu görüşmede bordo-mavili hoca, futbolcularının samimi konuşmasını, ne hissediyorsa anlatmasını ve sorunlarını dillendirmesini talep etti. Yanal'ın takım ile toplu bir görüşme yapması bekleniyor. Bu arada yönetimin, bu görüşmeler öncesi Yanal'a futbolculara yapılan ödeme planını da sunduğu öğrenildi. Böylelikle oyuncuların ödemeleri hakkında da bilgilenen Yanal, bunları da paylaştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap