SON DAKİKA



Haber > Spor > Son taktikler tesislerde!

Son taktikler tesislerde!

15 Ekim 2016 Cumartesi - 11:17




Cezası sebebiyle bu hafta da kulübedeki yerini alamayacak olan teknik direktör Ersun Yanal, son taktikleri tesislerde verecek.





ezası sebebiyle bu hafta da kulübedeki yerini alamayacak olan teknik direktör Ersun Yanal, son taktikleri tesislerde verecek. Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor mücadelesinde soyunma odasına giren ve kural ihlali yaptığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılan deneyimli çalıştırıcının, bu kez Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden ayrılmadan önce öğrencileriyle toplantı yapıp, isteklerini aktaracağı belirtildi. Tribüne çıkacak olan Yanal, saha kenarındaki yardımcılarıyla telefon ya da telsiz üzerinden iletişim kurmayı da planlıyor. Bu arada Başkan Muharrem Usta’nın getirdiği kural paralelinde ceza alan yönetici ya da spor adamlarının cezasını kulüp değil bireyler kendileri ödeyecek. Yani Yanal’ın geçtiğimiz haftaki kural ihlalinden doğan para cezası deneyimli spor adamının cebinden çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap