SON DAKİKA



Haber > Spor > Son saniyede yıkıldık

Son saniyede yıkıldık

29 Mart 2015 Pazar - 10:03








Avrupa Kupası’nda aldığı başarılı sonuçlarla Final Four’a kadar yükselen ve taraftarlarını gururlandıran Trabzonspor ligde de kötü gitmeye başladı.

Son 3 lig maçını kaybeden Bordo-Mavililer dün de Pınar Karşıyaka karşısında bu gidişi yaptığı basit hatalar ve pota altındaki beceriksizliklerle sonlandıramadı.

Rakip takıma göre daha tecrübesiz olan Trabzonspor Medical Park özellikle birinci ve ikinci periyotlarda öylesine hatalar yaptı ki oyun Pınar Karşıyaka’nın üstünlüğüyle geçti.

Maçın kırılma anlarında Sean Marshall sahneye çıkarak takımını maçta tuttu. Son çeyreğe kadar rakibin top kullanmasına izin veren Bordo-Mavililer son periyotta kendine geldi.

Bu periyottaki sıkı savunma ile aradaki farkı azaltan Trabzonspor Medical Park 7 saniye kala maçı dengelediyse de bu zamanı iyi değerlendiremedi ve son saniyede kaçan üçlükle maçtan yenik ayrıldı.


Play-off için kritik bir maça çıkan dev adamlar bu mağlubiyetle işini zora sokarken artık küme tehlikesi yaşamaya başladı. Pınar Karşıyaka karşısında hayal kırıklığı yaratan Bordo-Mavililer play-off’u da zora soktu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap