SON DAKİKA



Haber > Spor > Şölen sona erdi

Şölen sona erdi

08 Mart 2024 Cuma - 10:14




OKUL Sporları Gençler A Kız-Erkek 3X3 Basketbol Müsabakaları Giresun’da oynandı. Erkeklerde Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Kızlarda ise Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi birinci oldu





OKUL Sporları Gençler A Kız-Erkek 3X3 Basketbol Müsabakaları 7 Erkek - 2 Kız takımının katılımıyla Giresun 19 Eylül Spor Salonunda düzenlendi. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmaların ardından  Erkeklerde Mimar Sinan Anadolu Lisesi birinci, Hamdi Bozbağ Anadolu lisesi ikinci, Aksu 15 Temmuz Şehitler Anadolu lisesi ise üçüncü oldu. Kızlarda ise Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi birinci olurken, Mimar Sinan Anadolu Lisesi ise ikinci oldu.

DERECEYE giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Okul Sporları Şube Müdürü Abdurrahman Genç, Mimar Sinan Anadolu Lisesi Müdürü Cemalettin Aydınoğlu ve Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Aydın tarafından takdim edildi.  Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “ Kızlarda ve Erkeklerde İl Birincisi olan takımlar ilimizi grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.

Erkekler

1.Mimar Sinan Anadolu Lisesi
2.Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi
3.Aksu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi
4.Giresun Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kızlar

1.Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi
2.Mimar Sinan Anadolu Lisesi

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap