SON DAKİKA



Haber > Spor > Şölen sona erdi

Şölen sona erdi

18 Nisan 2023 Salı - 13:08




GENÇLİK ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2022-2023 sezonu faaliyet programında yer alan Okul Sporları Hokey Genç Kız/Erkek Grup müsabakaları Giresun’da tamamlandı.





GENÇLİK ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2022-2023 sezonu faaliyet programında yer alan Okul Sporları Hokey Genç Kız/Erkek Grup müsabakaları Giresun’da tamamlandı. 10-14 Nisan 2023 tarihleri arasında İl Müdürlüğümüz koordinesinde Bulancak Sentetik Çim Saha' da Rize, Tokat, Van, Malatya ve Ordu İllerinden 140 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oynandığı müsabakalar sonunda Genç Kızlarda Van Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi birinci, Rize Türk Telekom Kanuni Anadolu Lisesi ise ikinci oldu.  Genç erkeklerde ise Van Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi birinci olurken, Malatya Hasan Akbudak Borsa İstanbul MTAL ise ikinci oldu. Turnuvanın ardından  Derece elde eden takımlara madalyaları ve başarı belgeleri Şube Müdürleri Ali Dodur, Adnan Kır, Nasif Kılıç ve Spor Şube Şefi Neriman Kılıç tarafından takdim edildi.  İlk 2 sırayı elde eden takımlar Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılma hakkı elde etti. Katılım sağlayan ve derece elde eden tüm takımları tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

Genç Kızlar

1.Van Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
2.Rize Türk Telekom Kanuni Anadolu Lisesi

Genç Erkekler

1.Van Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
2.Malatya Hasan Akbudak Borsa İstanbul MTAL

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap